cd`s

Mijn laatste cd heet te verlangen. Op deze Nederlandstalige cd is de muziek tot de essentie teruggebracht zodat de tekst meer op voorgrond komt. Een echte luister-cd dus. Met o.m. de medewerking van gastzangeres Mara Sophie, drummer Mark Eshuis en celliste Saartje Van Camp. Mede-producer: Rutger Molenkamp

Eerder maakte ik drie cd`s. De eerste cd de toren van je slaap was een solo project, met een hoofdrol voor gastmuzikant Jeroen Zijlstra (trompet). De muzikale leiding en opname waren in handen van Paul Hock en Ronald Schmidt (studio De nieuwe komponist te Amsterdam).
Bij de tweede en derde cd, diep in de nacht en turquoise hielp de band mij met het uitwerken en opnemen van de nummers. De band, dat is Aad van der Wel (gitaar), Ruud van der Klooster (drums, zang) en Rob van der Klooster (accordeon, piano, keyboards, zang). De opnames waren in handen van Henk Suurling (Popbunker te IJmuiden) en ondergetekende (studio Chante la Vie, Amsterdam). 

In 2012 komt er een cd met ballades over Kennemerland, naar de dichter Hofdijk. In samenwerking met producer en tekstschrijver Jan Schrama. 

Bestel de cd te verlangen voor € 13,95 incl. verzending. Stuur een mail naar chantelavie@yahoo.com en je ontvangt een mail met de nodige bestelinformatie. Ook verkrijgbaar op i-tunes en www.velvetmusic.nl.

De cd`s diep in de nacht en turquoise zijn uitverkocht. 

1 Reactie op cd`s

  1. Margaret schreef:

    This is cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *