duo Klooster & Van Til

de begintijd
duo Klooster en Van Til
optreden in Parijs

Al meer dan 15 jaar is het duo Klooster & van Til actief. Op deze pagina vertellen we graag wat over onszelf als duo. Bij ons staat de muziek voorop. We moeten lol hebben in het spelen en dat lukt nu dus al een hele tijd.

Rob is een zeer ervaren artiest. Hij speelde in vele bands en werd in Noord-Holland bekend met zijn duo Jansen & Jansen. Zijn handen bespelen alles waar toetsen op zitten. Accordeon. Piano. Keyboards. Rob combineert zijn vloeiende spel met een bijzondere stemgeluid.

In het duo maken we gebruik van de samenklank van onze stemmen. Veelal zingen we tweestemmig. Met de accordeon en de gitaar lopen we rond en maken sfeer op de vierkante meter. Geïnstalleerd achter de uitgebreide geluid- en lichtinstallatie hebben we de mogelijkheid de nummers nog meer kracht bij te zetten.

duo Klooster & Van Til
duo KvT in actie
duo Klooster & Van Til
Eindhoven culinair

Natuurlijk passen we het programma helemaal aan aan de gegeven situatie: nostalgische Franse chansons, nummers van nu, een Iers dronkemanslied, een Hollandse smartlap, bekende popliedjes, een Italiaanse canzone. Roept u maar.

Als duo zijn we geschikt voor kleine tot grote groepen. Voor een indruk van het repertoire zie de repertoirelijst all-round op deze website.

Als u goede muziek zoekt door ervaren muzikanten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ons is belangrijk:

  • kwaliteit: het gaat ons om de muziek en de goede sfeer.
  • een breed repertoire dat verscheidene stijlen omvat: hedendaags, bossa novas, Franse chansons, standards & ballads, popsongs, levenslied, country, evergreens, klassiek e.a.
  • flexibiliteit: Op de voorgrond èn op de achtergrond. Wij verzorgen concerten (voornamelijk met Franstalig en eigen Nederlandstalig repertoire) en we spelen als achtergrondmuziek: rondlopend door de zaal (desgewenst met draadloze headset) of met complete geluids- en lichtinstallatie voor de dansvloer of een groter evenement